Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Cum ne petrecem duminica cu familia în parcul Ștrand ?

Cum ne petrecem duminica cu familia în parcul Ștrand ?

Cum ne petrecem duminica cu familia în parcul Ștrand ?

Cum ne petrecem duminica cu familia în parcul Ștrand ?

Parcul Ștrand o oază de relaxare neprețuită

Ca orice persoană care simte nevoia să se relaxeze la sfârșit de săptămână, întotdeauna am căutat variante de locații din Pitești care oferă posibilități de distracție și relaxare la prețuri accesibile, fie că sunt afară în natură sau înăuntru. Așa că în continuarea acestui articol voi vorbi despre Parcul Ștrand.

Parcul Ștrand Pitești

Deși, în general, toată lumea caută locuri noi și inedite întotdeauna cu ceva clasic nu ai cum să greșești. Și când mă refer aici la clasic vorbesc de parcul Ștrand. Mai ales că acesta a fost reabilitat recent cu fonduri europene și chiar a fost făcut bine.

Alee Parcul Ștrand

Parcul Ștrand este o destinație atractivă pentru o duminică petrecută cu familia în natura urbană, să zic așa. Copii pot profita de trenulețul de agrement al parcului care face un tur complet in aproximativ 15 minute. Tarifele sunt mai mult decât decente respectiv pentru un copil 3 lei iar pentru adult 5 lei.

Trenuleț agrement parcul Ștrand Pitești

Deasemenea există 3 locuri de joacă diferit amenajate unde copii se pot distra. Există chiar și o pistă cu obstacole special făcută pentru acrobații cu bicicleta. Și dacă vreți mai mult, pentru toată familia, puteți încerca o plimbare cu barca sau hidrobicicleta, tariful pentru o oră fiind de 13 lei.

Parcul Ștrand Pitești

La final după o plimbare relaxantă pe aleile parcului puteți poposi la restaurantul parcului unde puteți încerca preparate la grătar. Pentru 6 mici, 4 cârnăciori, ceafă, cartofi prăjiți, o salata, 2 beri și un suc nu am plătit mai mult de 60 de lei.

Parcul Ștrand rămâne încă o opțiune demnă de luat în calcul pentru o ieșire cu familia la sfârșit de săptămână. Există variante de distracție și relaxare relativ diversificate. Este curat, bine structurat, liniștit reușind astfel detensionarea organismului încărcat de stresul cotidian. Cu siguranță nu veți regreta pentru că eu nu am făcut-o.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact