Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Cum Hypermarketurile au îngropat Piața din Ceair (video)

Cum Hypermarketurile au îngropat Piața din Ceair (video)

Cum Hypermarketurile au îngropat Piața din Ceair (video)

Cum Hypermarketurile au îngropat Piața din Ceair (video)

Primăria, oficial: Hipermarketurile au îngropat „noua” piață Ceair.

În urmă cu două săptămâni, am atras atenția asupra eșecului răsunător pe care Primăria Pitești, în timpul primarului de tristă amintire Tudor Pendiuc, l-a înregistrat, pe banii contribuabililor, cu extinderea pieţei agroalimentare Ceair, cea mai mare din municipiu.

Încercările eşuate de a dezvolta afaceri în incinta clădirii din sticlă şi nelămurirea noastră, legitimă, cu privire la spaţiile nefolosite şi costurile imense ale unei investiții care s-a dovedit inutilă ne-au determinat să luăm legătura cu Biroul de Presă al Primăriei Piteşti, pentru informații oficiale suplimentare, furnizate în baza legii liberului acces la informații de interes public.

Pe baza datelor comunicate de direcţia de specialitate (Direcţia Tehnică), Primăria Piteşti ne informează că ,,valoarea construcţiei împreună cu parcarea supraterană a fost de 6.434.000 de lei.”. Peste 6.400.000 de lei aruncați, așadar, pe apa sâmbetei!

În ceea ce privește mulţimea de spaţii goale, municipalitatea spune că ,,spaţiile se închiriază în urma solicitărilor, conform prevederilor legale.” Corect, solicitări care nu prea există!

De asemenea, Primăria Pitești ne oferă și motivul pentru care, în opinia sa, extinderea pieţei Ceair este o investiție eşuată: ,,La data construirii, investiţia a fost oportună, având în vedere numărul mare de locuitori din zonă şi faptul că vechea piaţă nu mai corespundea normelor de funcţionare. Dezvoltarea în ultimii ani a reţelei de hipermarketuri în municipiul Piteşti a adus la scăderea numărului de comercianţi.”

În loc de concluzie: ca și alte investiții publice făcute de Primărie din banii piteștenilor, și aceasta a fost realizată fără cap, fără viziune. Ca multe alte proiecte de investiții din istoria recentă a României.

Sursa: epitesti.ro

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact