Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Cine strică, de fapt, Simfonia Lalelelor și în 2019?

Cine strică, de fapt, Simfonia Lalelelor și în 2019?

Cine strică, de fapt, Simfonia Lalelelor și în 2019?

Cine strică, de fapt, Simfonia Lalelelor și în 2019?

Simfonia Lalelelor a fost şi anul acesta aspru criticată de o parte a presei şi a opiniei publice, după ce vremea nefavorabilă (destul de rece pentru această perioadă) a dat… apă la moară gurilor rele.

Spectacolul grotesc de anul trecut nu s-a repetat, dar iată că acum parada copiilor îmbrăcaţi sumar pe o vreme destul de rece a atras oprobriul multor cetăţeni. Eu cred totuşi că este un pretext pentru a taxa cu totul altceva…

Din punctul meu de vedere, de vină este de fapt politizarea acestui eveniment şi aici merită menţionat faptul că mai multe partide s-au remarcat prin culoarea lor reprezentativă, împânzind centrul municipiului şi pozându-se cu susţinătorii. De vină este şi organizarea cu oficialităţi la tribună. De ce aşa? Ca să putem observa mai bine cum sunt împărţite taberele politice locale? Ca să vedem cine e în faţă şi cine pândeşte podiumul?

Pe acest principiu, propun ca, la anul, oficialii să defileze în ploaie în tricouri, iar copiii, cu geci groase şi căciuli, să aplaude de la tribună.

Citiți și: Programul Simfoniei Lalelelor 2019

Iată un comentariu care sintetizează foarte clar cum a fost văzută Simfonia din exterior.

Un eveniment, altădată de o frumuseţe naturală, care vestea primăvara este furat de politicieni cu derapajele de rigoare.” – ne-a scris un cititor.

Dacă Simfonia mai are vreun viitor, acela este fără politicieni în prim-plan.

P.S.: Dacă tot facem tribună, să urce acolo cei care chiar au muncit la realizarea carelor alegorice de pildă, cei care au îngrijit florile, cei care au lucrat efectiv pentru portofoliul fotografilor prezenţi la eveniment şi pentru oamenii care au venit să găsească frumosul în apele tulburi ale Piteştiului.

Sursa: ziarulargesul.ro

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact