Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Cine își bate joc de piteșteni în Piața Milea

Cine își bate joc de piteșteni în Piața Milea

Cine își bate joc de piteșteni în Piața Milea

Cine își bate joc de piteșteni în Piața Milea

Bătaie de joc fără sfârșit în Piaţa „Milea”. Spiritul sărbătorilor de iarnă a ajuns şi în Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteştiului.

Ghirlande luminoase împodobesc şi clădirea Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Argeș, dar şi bradul adus de la munte şi amplasat în mijocul Pieţei, printre brăduţi decoraţi şi ei corespunzător. Sub bradul cel mare, decor de poveste: sania lui Moş Crăciun şi o căsuţă în miniatură.

Gata cu visarea! Revenim cu picioarele pe… pavele: la „poalele” brazilor de Crăciun, mașini, mașini și iar mașini! Sunt autoturisme ale angajaţilor din „Casa Albă”, de la Consiliul Judeţean şi Prefectură.

Deşi nu este parcare publică, în aşa ceva a fost transformată Piaţa „Vasile Milea” prin înţelegerea între reprezentanţii administraţiei locale şi ai administrației judeţene. Parcare gratuită! Asta în vreme ce „fraierii” aleargă înnebuniţi după un loc liber de parcare prin zona centrală.

Am scris în repetate rânduri despre această bătaie de joc. Având în vedere că primarul Cornel Ionică și armata de „postaci” care fac zid în jurul său răspund de obicei cu „drag” și spor la articolele noastre critice, îi invităm să procedeze la fel și de această dată: de ce perpetuați bătaia de joc, de ce nu redați Piața pietonilor, de ce insistați în a ține aici parcarea pentru „șmecheri”?

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact