Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Ce mutare strategică a făcut Cornel Ionică

Ce mutare strategică a făcut Cornel Ionică

Ce mutare strategică a făcut Cornel Ionică

Ce mutare strategică a făcut Cornel Ionică

După grandioase realizări care au stârnit invidia edililor de la Cluj, Oradea, Sibiu şi alte oraşe „mărunte” din ţară, Primarul-şef al Piteştiului, domnul Ionică se pregăteşte pentru campania alegerilor locale.

Fiindcă jocurile sunt în toi, partidele aşteptând parcă mutarea adversarului, iată, cu aproximativ trei luni înainte de alegeri nu avem încă un candidat cert din partea formaţiunilor politice mari din muncipiu.

Citiți și: Cornel Ionică se întoarce la Primărie

La PSD Piteşti, sunt vreo trei posibili candidaţi şi niciunul anunţat oficial, cu excepţia lui Cristian Gentea care, ştim cu toţii, a fost numit după votul preşedintelui PSD Argeş, pentru ca apoi să fie retras în dispozitiv. Sorin Apostoliceanu este pariul meu, pe care mi-l asum (aştept să bat palma cu cine e dispus să mizeze pe altcineva), dar să nu uităm de primarul în funcţie care e cel mai mare gospodar pe care l-a avut Piteştiul.

Vedem cu toţii, în mandatul lui Ionică s-au făcut o mulţime de investiţii de care piteştenii se bucură zi de zi. Să numim câteva: pieţele arhipline, sistematizarea traficului şi grija faţă de mediu, curăţenia din cartiere, aerul curat pe care îl respirăm în inima municipiului, protejarea Pădurii Trivale, promovarea sportului şi a tinerilor şi câte şi mai câte. Completaţi voi lista.

În aceste condiţii, aproape că e inexplicabil de ce colegii de partid ezită să-l desemneze candidat. Până una alta, mai în glumă mai în serios luaţi cu titlu de pamflet şi recomandarea noastră pentru actualul edil, dacă după alegeri nu-şi mai găseşte loc de frunte în Piteşti. Are o mulţime de oportunităţi! Dar cea mai credibilă pare a fi vopsitoria.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact