Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Bursa locurilor de muncă pentru șomerii din mediul rural

Bursa locurilor de muncă pentru șomerii din mediul rural

Bursa locurilor de muncă pentru șomerii din mediul rural

Bursa locurilor de muncă pentru șomerii din mediul rural

Bursa locurilor de muncă pentru șomerii

În judetul Arges, ca in multe alte zone din tara, agentii economici se confrunta cu o importanta lipsa de forta de munca, calificata sau mai putin calificata.

Aproape zilnic, lista locurilor de munca vacante de la AJOFM cuprinde peste 900 posturi vacante, cele mai multe fiind in zona municipiului Pitesti, la polul opus situandu-se orasul Costesti.

Aceasta polarizare a necesarului de forta de munca spre mediul urban si in special spre municipiul Pitesti, este reflectata in structura somajului pe medii de rezidenta – urban/rural. Astfel, din cei 10.111 someri cati erau inregistrati la sfarsitul lunii mai in evidenta AJOFM, 8.778 (87%) provin din mediul rural.

Din dorinta de a veni in sprijinul atat al agentilor economici cat si al populatiei apte de munca din mediul rural, la initiativa Prefecturii Arges si cu sprijinul primariilor din sudul judetului, AJOFM va organiza doua burse ale locurilor de munca in zilele de 29 si 30 iunie 2017, la Barla si Slobozia.

Tinand seama de particularitatile fortei de munca din aceste zone, de nivelul de calificare profesionala al persoanelor si pentru o buna corelare a cererii cu oferta de forta de munca, au fost contactati si invitati sa participe agenti economici cu un anumit profil economic si de activitate care sa poata oferi solutii la problemele ridicate de posibilitatea ocuparii locurilor vacante sau a transportului la locul de munca al viitorilor angajati.

Oferta salariala a agentilor economici este acompaniata de stimulentele financiare acordate din bugetul asigurilor de somaj prevazute de lege pentru stimularea incadrarii in munca si a mobilitatii fortei de munca.

Pana la aceasta data au confirmat prezenta 10 agenti economici cu o oferta de 550 locuri de munca vacante.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact