Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Bătaie într-un autobuz Publitrans pe linia 2

Bătaie într-un autobuz Publitrans pe linia 2

Bătaie într-un autobuz Publitrans pe linia 2

Bătaie într-un autobuz Publitrans pe linia 2

Şoferul a oprit autobuzul cu uşile închise, observând că există o încăierare şi pentru a permite poliţiei să intervină fără ca persoanele implicate să plece de la locul evenimentului. Una dintre persoanele implicate, anume fata asupra căreia s-ar fi produs tentativa de furt, era angajată la Jandarmerie, aflată în timpul liber.

În baza Art.2, alin.2 din Legea 61/1991, au fost sancţionate trei persoane de etnie romă implicate în scandal: două au primit amendă 1000 de lei, o a treia 500 de lei. S-a întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, loviri şi alte violenţe. – ne-a transmis Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş.

Ceea ce scriam că se întâmplă destul de frecvent în autobuzele Publitrans, anume încăierări cu persoane de etnie romă implicate, s-a confirmat şi astăzi pe linia 2.

Un piteştean a surprins întregul scandal care, din cate am aflat, a pornit de la o tentativă de furt. Încăierarea s-a derulat pe parcursul mai multor staţii, de la Davila şi până la Kaufland

O tânără de etnie, minoră de aproximativ 14 ani, a încercat să fure din ghiozdanul unei alte fete, fiind surprinsă în fapt de victimă.

Brățara a fost pasată altei fete din grupul agresoarei. Când au văzut că nu pot scăpa, au aruncat brățara pe jos – ne-au declarat martori oculari.

În conflict, victima a fost o femeie despre care martorii spun că ar face parte din corpul Jandarmeriei Argeş – rămâne de verificat.

Ulterior, în staţia de la Kaufland Nord, au intervenit două echipaje de poliţie.

În stația de la Kaufland, polițiștii au intervenit în forță, luându-i la palme pe toți cei de etnie rromă și dându-i jos cu forța – au mai declarat sursele noastre.

Despre măsurile care au fost luate deja am menţionat.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact