Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Auchan aduce lămuriri cu privire la angajatul infectat cu COVID 19

Auchan aduce lămuriri cu privire la angajatul infectat cu COVID 19

Auchan aduce lămuriri cu privire la angajatul infectat cu COVID 19

Auchan aduce lămuriri cu privire la angajatul infectat cu COVID 19

Compania a implementat imediat planul complet de dezinfecție în cazul magazinului Auchan Bradu, care s-a confruntat cu o situație de coronavirus săptămâna trecută, iar acesta a fost redeschis a doua zi, în condiții de deplină siguranță.

Magazinul, spațiile comune, culoarele de acces, birourile și depozitul au fost complet dezinfectate prin nebulizare în cursul nopții de miercuri spre joi, săptămâna trecută, ca urmare a confirmării diagnosticului de coronavirus. Au fost realizate toate procedurile standard în acord cu autoritățile, ceea ce a permis deschiderea normală a magazinului în ziua următoare, în deplină siguranță pentru clienți, angajați și colaboratori.

În contextul declanșării epidemiei de Coronavirus în România, Auchan a pus în aplicare, încă din primele zile, un plan extins de protecție, atât pentru clienți, cât și pentru angajați, ceea ce a permis un bun control al riscurilor în toată această perioadă. Din păcate, săptămâna trecută, un magazin din județul Argeș s-a confruntat cu două cazuri de infectare cu coronavirus, fără nicio legătură între ele, angajații activând în departamente diferite și având un istoric epidemiologic total separat.

Citiți și: ALERTĂ! Caz confirmat cu COVID 19, la un hypermarket din Pitești!

După primirea rezultatelor pozitive ale testelor, în noaptea de miercuri spre joi, Auchan a inițiat procedura de dezinfectare totală prin nebulizare a magazinului, birourilor și tuturor spațiilor comune, a efectuat demersurile aferente anchetei epidemiologice, a informat DSP, iar contacții direcți au intrat în izolare la domiciliu. Menționăm că persoanele infectate nu au lucrat într-un punct de contact direct cu clienții și că fiecare a intrat în auto-izolare încă de acum o săptămână, în așteptarea rezultatelor testelor. Magazinul a putut fi astfel, redeschis joi, conform programului obișnuit, în condiții de deplină siguranță pentru clienți și angajați.

Reamintim că Auchan România a pus în aplicare un plan extins de protecție împotriva epidemiei de coronavirus, care cuprinde, printre altele, și următoarele măsuri: angajații și clienții poartă mască, este efectuată măsurarea temperaturii prin utilizarea unui termometru non-contact la intrarea în sediu, magazine și centre comerciale, sunt aplicate măsurile de păstrare a distanței impuse de lege, sunt amplasate dozatoare de gel dezinfectant la toate intrările și se realizează dezinfectarea regulată a suprafețelor, cărucioarelor, caselor de marcat, verificarea instalațiilor de aer condiționat, sunt puse la dispoziția clienților mănuși la raionul legume-fructe, sunt oprite degustările, etc., Auchan România asigurând astfel respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare. 

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact