Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Apa micelară în rutina zilnică de înfrumusețare

Apa micelară în rutina zilnică de înfrumusețare

Apa micelară în rutina zilnică de înfrumusețare

Apa micelară în rutina zilnică de înfrumusețare

Franțuzoaicele sunt cunoscute pentru ritualul lor de îngrijire, dar mai ales, invidiate pentru tenul perfect și frumusețea lor care oferă acel aer de je ne sais quoi. Aspectul lor lipsit de imperfecțiuni, părul aranjat fără prea mult efort, pielea cu un aspect radiant și nelipsitul ruj roșu, le-a propulsat în topul celor mai apreciate femei când vine vorba de trucuri de frumusețe.

Unul dintre trucurile de îngrijire a tenului folosit de franțuzoaice ține de curățarea în profunzime a acestuia și îndepărtarea completă a machiajului, iar apa micelară își are locul în arsenalul de îngrijire parizian încă din anii `90.

Apa micelară este, de fapt, o soluție lichidă simplă, în care plutesc micele, formațiuni chimice cu o structură specială. Aceste micele au capacitatea de a atrage în același timp apa și uleiul, reușind astfel să curețe în profunzime suprafețele cu care intră în contact.

Este ideală pentru tenul sensibil

Din moment ce apa micelară a fost inițial creată pentru a lupta îmotriva apei dure din Franța, acest produs este ideal pentru pielea sensibilă datorită ingredientelor delicate care îngrijesc trăsăturile.

Citiți și: Solistul trupei AC/DC și-a făcut dantura la Pitești

Formulele sunt fără alcool, parfum, dar mai ales, nu conțin ingrediente dăunătoare care să cauzeze iritații sau inflamații.

Poate fi folosită pentru corectarea machiajului

Să recunoaștem, nu întotdeauna când folosim eyeliner-ul pentru a crea linia de tuș obținem cel mai fericit rezultat. Și, pentru a nu îndepărta întregul machiaj, cu ajutorul unui bețișor de urechi, îmbibat în apă micelară, poți corecta greșeala făcută.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact