Age of Empires IV va fi disponibil numai pentru Windows 10

Age of Empires Age of Empires IV Logo

Windows 10 este principalul sistem de operare pentru calculatoare si laptop-uri al companiei Microsoft, iar in cursul noptii trecute Age of Empires IV a fost anuntat pentru el. La putin peste 20 de ani de la debutul seriei, cei de la Microsoft au anuntat Age of Empires IV pentru Windows 10, continuarea jocului urmand a fi disponibila exclusiv pentru aceasta versiune a sistemului de operare, cel putin in perioada lansarii.

[wp_ad_camp_1]

Windows 10 este un sistem de operare cu sute de milioane de utilizatori la nivel global, iar oferirea Age Of Empires IV exclusiv pentru el este o alege logica. Microsoft vrea sa convinga cat mai multa lume sa instaleze Windows 10, iar Age of Empires IV va aduce cu siguranta foarte multi nostalgici catre aceasta versiune a sistemului de operare, pentru ca jocul este asteptat de multa lume.

Windows 10 ar putea avea unele noile functii pentru jocuri implementate in Age of Empires IV, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru exclusivitate. Cei de la Microsoft nu au oferit detalii cu privire la noutatile pe care Age of Empires IV le va aduce pentru fanii din intreaga lume, dar ar putea exista cateva surprize pentru cei care vor decide sa cumpere jocul pentru Windows 10 cand va fi lansat.

https://youtu.be/RYwZ6GZXWhA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *