Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Afaceristul Florin Păcioianu este patronul companiei care a asfaltat direct pe iarbă la Mihăești

Afaceristul Florin Păcioianu este patronul companiei care a asfaltat direct pe iarbă la Mihăești

Afaceristul Florin Păcioianu este patronul companiei care a asfaltat direct pe iarbă la Mihăești

Afaceristul Florin Păcioianu este patronul companiei care a asfaltat direct pe iarbă la Mihăești

Scandalul de la Mihăești, unde muncitorii unei firme au fost surprinşi turnând asfalt direct pe iarbă, a fost prezentat pe larg (şi) de presa naţională. A făcut senzaţie, fiind o nouă dovadă de iresponsabilitate a unora dintre baronii asfaltului, care-şi bat joc în egală măsură atât de banul public, cât şi de interesele comunităţilor pe care ar trebui să le deservească cu profesionalism.

Primarul din Mihăești ameninţă cu plângere penală firma care a asfaltat un drum direct pe iarbă. În spaţiul public a fost prezentat un caz privind o investiţie din comuna Mihăești, judeţul Argeş, respectiv asfaltarea unei porţiuni a unui drum comunal direct pe iarbă, fără vreo pregătire prealabilă a terenului, aşa cum cerea proiectul tehnic asumat prin contract semnat în anul 2018 de către firma constructoare.

Citiți și: Auchan aduce lămuriri cu privire la angajatul infectat cu COVID 19

Muncitorii firmei au făcut asfaltarea pe 10 iunie 2020, dar fără să anunţe primăria şi nici dirigintele de şantier, aşa cum este normal şi cum acelaşi contract stipulează. În fapt, după cum reiese atât din documentele puse la dispoziţie de către primarul comunei Gheorghe Matei, cât şi din declaraţiile acestuia, imediat ce a aflat despre situaţie, primăria i-a pus în vedere firmei, prin notificare oficială, să sisteze lucrările efectuate astfel şi să respecte proiectul, iar investiţia să se facă numai în prezenţa dirigintelui de şantier, cu anunţarea prealabilă a primăriei cu două zile înainte.

Mai mult, primarul Gheorghe Matei a spus că firma va fi amendată, putându-se ajunge chiar la rezilierea contractului – nefiind efectuate plăţi finale până acum – şi nu este exclusă nici depunerea unei plângeri penale împotriva constructorului.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact