Raza: Oprit
Raza: km
Set radius for geolocation
post-title Actualitate! Ce linie de autobuz a fost desființată?

Actualitate! Ce linie de autobuz a fost desființată?

Actualitate! Ce linie de autobuz a fost desființată?

Actualitate! Ce linie de autobuz a fost desființată?

În urmă cu puțin timp, Publitrans Pitești a anunțat că va desființa linia de autobuz 1B. Măsura va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2018.

„În urma studiului efectuat în ceea ce priveşte linia de transport 1B, a rezultat că aceasta nu satisface caracterul său de utilitate şi interes public, având un grad redus de încărcare şi, prin urmare, o cerere redusă, rezultând în medie un număr de 5 călători pe cursă.

Călătorii cărora li s-au eliberat abonamente pe traseul liniei 1B în cursul lunii decembrie pot solicita restituirea sumelor de bani reprezentând contravaloarea abonamentului.

Rămânem deschişi în ceea ce priveşte orice transport în zonă.”, precizează Publitrans, societatea de transport local de călători a municipalității Pitești.

Amintim că 1B lega Centrul de zona de jos a orașului, pe traseul Vivo! Pitești – hotel Ramada – bariera CFR – strada Maternității, pe lângă Centrul de Diagnostic și Tratament către Colegiul „I.C. Brătianu” – Muzeul Județean – Agenția de Mediu – Rectoratul Universității Pitești – Biserica Evanghelică – Bazinul Olimpic – Vivo! Pitești.

Evenimente promovate

Events Pro  |  Nu există evenimente create, adaugă câteva te rugăm.

Locații recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact