Actualitate: Autostradă cu tunel în județul Argeș

Ultima oră: Autostradă cu tunel în Argeș. Documentația pentru contractul destinat proiectării și executării secțiunii 4 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu a fost trimisă la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) pentru verificare și validare.

[wp_ad_camp_1]

Informația o furnizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Sursa citată precizează că după finalizarea acestei etape contractul pentru proiectare și executare va putea fi postat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru ofertare.

Proiectarea acestei secțiuni ar urma să dureze 16 luni, iar realizarea lucrărilor – 44 de luni. Perioada de garanție pentru calitatea lucrărilor, stabilită prin documentație, este de cel puțin 60 de luni, transmite CNAIR.

Secțiunea 4 a viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu se va afla în județul Argeș și va fi cuprinsă între comuna Tigveni și municipiul Curtea de Argeș.

Va avea o lungime de 9,86 de kilometri, dintre care 1,35 de kilometri de tunel, care vor fi construiți în zona de traversare a dealului Momaia, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

În acest moment se află în procedură de elaborare documentațiile pentru loturile 2 și 3 ale acestei autostrăzi.

Anul trecut au fost scoase la licitație contractele pentru proiectarea și executarea loturilor 1 și 5 ale autostrăzii Pitești-Sibiu, iar la ora actuală ofertele se află în faza de evaluare.

Amănunte despre proiectul autostrăzii Pitești-Sibiu, autostradă așteptată de ani și ani de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *